Chalet Glücksklee Oostenrijk wintersport accommodatie

Midden in het Oostenrijkse dorpje Hochkrimml bevindt zich dit riante en comfortabel ingerichte chalet. Dit ruime, vrijstaande chalet ligt op de Silberleiten met de prachtige bergtoppen als uitzicht, wat wil je nog meer? In dit chalet kun je tot maximaal 22 personen comfortabel genieten van een welverdiende vakantie. De 22 slaapplaatsen zijn verdeeld over acht slaapkamers. De woonetage is voorzien van twee ruime zitgedeeltes en een riante keuken welke volledig is ingericht met onder andere een dubbele koelkast. In de riante, typisch Oostenrijkse eethoek kan heerlijk (na-)getafeld worden. Voor pure ontspanning is de sauna met douchefaciliteiten een uitkomst. Bij dit chalet kunnen vijf auto’s worden geparkeerd, drie direct bij het huis en in de nabijgelegen parkeergarage kunnen nog twee auto’s geparkeerd worden.
 
In de winter is het vanuit chalet Glücksklee op en top genieten van het winterse landschap! Vanaf het terras sta je direct op de langlaufloipe en met nog geen 5 minuten sta je bij de skilift en start je je wintersport in het sneeuwzekere Zillertal Arena skigebied. Hochkrimml is een gezinsvriendelijke wintersportplaats met ontspanning en actie voor groot en klein. Naast de bekende wintersportactiviteiten is er meer te beleven. Denk eens aan sneeuwschoenwandelen, roetsj met hoge snelheid de rodelbaan af of stap in het lagergelegen dorpje Wald im Pinzgau in een arrenslee voor een romantische arrensleetocht, volop winterpret!
 
In de zomer is dit de ideale bestemming voor wandelaars en fietsers. Er is een ruim aanbod aan verschillende programma’s en activiteiten om de Zillertal Arena en zijn unieke bergen goed te leren kennen. Voor de kinderen heeft de regio ook veel te bieden. Je kunt naar de Arena Coaster of het Sparreboskasteel. Breng een bezoekje aan de avonturenboerderij of roetsj van de glijbanen in Neukirchen. Sportievelingen kunnen zich wagen aan een klim- of canyoningtocht, durf jij het aan?

Controleer hier de beschikbaarheid