Schöneben Achental Hütte Oostenrijk wintersport accommodatie

In het mooie, rustige dal van Wald im Pinzgau vind je de mooie chalets van het Schöneben vakantiedorp. Dit is een familiepark waar plezier en rust voorop staan. De Achental Hütte is één van deze vrijstaande chalets waar je met 10 pers. kunt verblijven. De woonkamer van deze split-level vakantiewoning is te bereiken middels enkele traptreden vanuit de compleet uitgeruste keuken met gezellig barretje en royale eethoek. In de sfeervol ingerichte woonkamer staat een comfortabele zithoek met 2-persoonsslaapbank en kachelofen. Er zijn in totaal vier slaapkamers, waarvan twee slaapkamers een 2-persoonsbed hebben met een lengte van 2.10 meter. Er zijn twee badkamers en een ontspanningsruimte met sauna en douche, dat is nog eens baden in luxe!
 
In de winter kun je met je gezin of vrienden gratis met de skibus naar twee skigebieden in de buurt van Wald im Pinzgau. De Wildkogel Arena, bij Neukirchen am Großvenediger, is een heerlijk skigebied voor (jonge) gezinnen met veel activiteiten en voorzieningen voor kinderen. Zoek je meer uitdaging tijdens de wintersport kun je uitwijken naar het skigebied de Zillertal Arena bij Hochkrimml/Königsleiten. Dit is een groot skigebied met vele pistekilometers waar je heerlijke (dag)tochten kunt maken. Weer terug aangekomen in het chalet ontspan je de spieren in de sauna zodat we weer fit bent voor nieuwe wintersportavonturen de volgende dag.
 
In de zomer kun je het prachtige berglandschap rondom Wald im Pinzgau gaan verkennen. Je kunt bijvoorbeeld met een gids een wandeling gaan maken in het Hohe Tauern Nationaal Park. Voor de sportievelingen zijn er ook mooie fiets- en mountainbike routes uitgezet. Een bezoek aan de Krimmler Wasserfälle mag natuurlijk ook niet ontbreken, met een totale hoogte van 380 meter is dit de hoogste (gefaseerde) waterval van Europa. Maar je kunt ook genieten van je vakantie in chalet Achental Hüt op het zonnig gelegen terras met een goed boek, omgeven door het prachtige berglandschap.

Controleer hier de beschikbaarheid