Schöneben Berghütte Oostenrijk wintersport accommodatie

Dit comfortabele, vrijstaande chalet is gelegen in het dorpje van Wald im Pinzgau en maakt deel uit van het Schöneben vakantiedorp. Dit is een familiepark waar plezier en rust voorop staan. Chalet Berghütte is zonnig gelegen, heeft een ruim balkon en de grote raampartij in de comfortabele woonkamer geeft je een prachtig uitzicht op de bergen. De typisch Oostenrijkse eethoek in de open keuken nodigt uit voor gezellige maaltijden met z’n allen. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je gemakkelijk een lekkere maaltijd kunt bereiden. Er kunnen tot 10 personen verblijven in chalet Berghütte, verdeeld over drie slaapkamers met 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee stapelbedden. Na een actieve dag is er niks zo lekker dan ontspannen in de sauna van het chalet, op en top genieten!
 
In de winter zit je in chalet Berghütte precies tussen twee skigebieden in, het familieskigebied de Wildkogel Arena en het grote skigebied de Zillertal Arena. De (gratis) skibus zit op loopafstand van het chalet. In de carport onder het chalet kunnen twee auto’s geparkeerd worden en is de berging te vinden waar alle ski’s en skischoenen opgeborgen kunnen worden. De skigebieden en de omgeving leent zich overigens ook uitstekend voor andere winterse activiteiten, zoals rodelen over Europa’s langste, 14 km lange rodelbaan in de Wildkogel Arena of het maken van een sneeuwschoenwandeling. Eenmaal terug in het chalet plof je neer in de zithoek bij de sfeervolle kachelofen om nog eens gezellig na te praten over de avonturen van die dag. Dan nog even de sauna in om je spieren volledig te ontspannen zodat je de volgende dag weer fris en fruitig op de latten staat!
 
In de zomer kijk je vanaf het balkon uit op de groene weides van het dal van Wald im Pinzgau, de beste start en afsluiting van je vakantiedag. Trek je vandaag wandelend of fietsend de bergen in voor een ontspannend tocht of kies je voor meer uitdaging door te gaan Canyoning of Klettern onder begeleiding van een ervaren gids? Neem een duik in het overdekte Kristall(zwem)bad met zonneweide in het dorp, waartoe je gratis toegang hebt tijdens je verblijf. Of stap op de Pinzgauer Lokalbahn voor een rustgevend treinritje naar Zell am See of één van de omliggende dorpjes. Er valt genoeg te ontdekken in het Salzburgerland! 

Controleer hier de beschikbaarheid