Schöneben Chalet Om Utens Oostenrijk wintersport accommodatie

Het vrijstaande chalet Om Utens ligt in de uitgestrekte wandel- en fietsregio van het Salzburgerland in het dorpje Wald im Pinzgau. De woning maakt deel uit van het vakantiedorp Schöneben. Dit is een familiepark waar plezier en rust voorop staan. In dit ruime chalet kun je tot wel 12 personen genieten van een ontspannen vakantie in Oostenrijk. In de woonkamer plof je neer in de royale zithoek of schuif je aan voor een lekkere maaltijd of een gezellig spelletje in de typisch Oostenrijkse eethoek. Er zijn vier slaapkamers met 2-persoonsbed en één slaapkamer met twee stapelbedden. En er is toch niks zo lekker als ontspannen in je eigen privé sauna! Tijdens je verblijf heb je gratis toegang tot het op loopafstand gelegen Kristall(zwem)bad van Wald im Pinzgau, ideaal voor de kids of als je zelf toe bent aan een verfrissende duik.
 
In de winter creëer je met de typisch Oostenrijkse hout gestookte kachelofen een gezellige ambiance in het chalet tijdens de koude winteravonden, waar je gezellig met elkaar ontspant en nageniet van de wintersport avonturen van die dag. Met de auto, of op loopafstand bereikbare skibus, kun je zowel naar het grote skigebied de Zillertal Arena als naar het familieskigebied de Wildkogel Arena. Chalet Om Utens is de perfecte uitvalsbasis voor een veelzijdige wintersportvakantie met mogelijkheden voor ieder wintersportniveau!
 
In de zomer geniet je vanaf het grote terras van het chalet van een grandioos uitzicht op Pinzgauer dal en de omringende bergtoppen. Wald im Pinzgau ligt aan de voet van het natuurgebied Nationalpark Hohe Tauern waar diverse wandel- en fietsroutes zijn uitgestippeld. Het balkon/terras is zuidelijk gelegen. Schijnt het zonnetje? In de ligstoelen kun je genieten van de warme zonnestralen. Maar ook in de omgeving valt genoeg te ontdekken, zoals de Krimmler watervallen, een waterspektakel die je zeker gezien moet hebben en het themapark ‘WasserWunderWelt’ wat met name erg leuk is voor de jonge vakantiegangers. Of stap op de Pinzgauer Lokalbahn om de naastgelegen dorpjes te bezoeken. In dit treintje kun je met fiets en al instappen, dus je kunt een lange fietstocht over (een deel van) de Hohe tauernradweg goed combineren met een ritje (terug) in het treintje. 

Controleer hier de beschikbaarheid