Grünerstein Chalet Nadelbaum Oostenrijk wintersport accommodatie

Dit mooie en ruime chalet voor 10 personen ligt aan de rand van het gezellige Oostenrijkse dorpje Bramberg am Wildkogel. Het chalet heeft een ruime woonkamer met comfortabele zithoek bij de open haard, een riante eethoek en keuken die van alle gemakken is voorzien. Vanuit de sfeervolle living geven de twee grote schuifdeuren toegang tot het balkon met een schitterend uitzicht op de omliggende bergen, een uitzicht waar je geen genoeg van zult krijgen! In totaal zijn er vier slaapkamers. Drie slaapkamers hebben een 2-persoonsbed en één slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en stapelbed, alle slaapkamers zijn voorzien van een badkamer en suite. Naast de woning staat een heerlijke buitensauna waar je lekker in kunt ontspannen.
 
In de winter zit je hier goed, gelegen tussen verschillende skigebieden in. De Wildkogel Arena is op loopafstand van het chalet en met de auto of skibus ben je zo in de grotere skigebieden Kitzbüheler Alpen of Zillertal Arena. Na een heerlijke dag skiën kun je lekker bijkomen bij de gezellige open haard. De volgende dag heb je weer lekkere droge en warme skischoenen, die je de avond ervoor in de skiberging van het chalet hebt opgeborgen.
 
In de zomer kom je hier helemaal tot rust in dit ruime chalet tussen de prachtige bergen van National Park Hohe Tauern. In het vrij toegankelijke speelplaatsje vlakbij de Grünerstein chalets kunnen de kinderen zich uitleven terwijl je zelf geniet van de rust in en om het chalet onder het genot van een goed boek, een hapje en een drankje. Genieten! Of je kunt lekker actief bezig zijn en te voet of op de fiets prachtige tochten maken, zowel met als zonder gids. Voor een frisse duik ga je naar één van de omliggende bergmeertjes of een zwembad in de buurt. Met de ‘Nationalpark Sommercard’ kun je gratis een bezoek brengen aan één van deze zwembaden en krijg je korting bij diverse activiteiten in de omgeving. Je hoeft je dus niet te vervelen! 

Controleer hier de beschikbaarheid