Nationalpark Chalet Habachspitze Oostenrijk wintersport accommodatie

Luxe, comfort, wellness en enorm veel ruimte voor 10 personen vind je in Chalet Habachspitze met een fantastisch uitzicht op de Großvenediger. Nadat je je auto voor de deur onder de carport hebt gezet, kom je binnen op de middelste verdieping, waar zich ook de grote woonetage bevindt. De ruime open keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien. Je kan de maaltijd binnen aan de gezellige eethoek serveren of buiten op het overdekte verwarmde terras. Beide bieden een prachtig uitzicht over de bergen en het dal. Perfect voor alle jaargetijden! Na een actieve dag buiten kan je gezellig napraten in de panorama sauna of op de bank met een knisperend haardvuur aan, er is voldoende open haard hout aanwezig! Wat is er mooier dan in het avondlicht, vanuit de 10-persoons sauna, door het grote panoramische raam te genieten van het prachtige uitzicht over het dal en de bergen. Er zijn in totaal vijf luxe slaapkamers, alle vijf daarvan hebben een groot 2-persoonsbed. Er zijn vier badkamers, waarvan drie en-suite bij de slaapkamer. Kortom, een verblijf in Chalet Habachspitze kan absoluut niet stuk!
 
In de winter zijn alle ingrediënten voor een heerlijke wintersportvakantie aanwezig. Word wakker met een prachtig winters uitzicht over de bergentoppen en start je dag vol sneeuwpret. De dalafdaling loopt precies langs de Nationalpark Chalets, je kunt dus vrijwel direct de piste op waar de skibushalte onderaan de afdaling is. De skibus brengt je binnen no-time bij de gondel die je naar boven brengt om de pistes van het familievriendelijke skigebied de Wildkogel Arena te trotseren.  Naast skiën of snowboarden, is de omgeving ook perfect om te langlaufen, toerskiën, ijsstokschieten, paardrijden, en paragliden. En ’s avonds kom je weer helemaal bij in het comfortabele, luxe chalet.
 
In de zomer is het heerlijk vertoeven op het verwarmde terras van het chalet of bij het natuurmeertje voor de receptie van de Nationalpark Chalets. Tijdens je verblijf mag je gebruik maken van de inbegrepen ‘Nationalpark Sommercard’ waarmee je gratis activiteiten onderneemt of hoge kortingen krijgt. Stap bijvoorbeeld in de Wildkogelbahnen skigondel die je hoog in de bergen brengt, hier kun je wandelingen of fietstochen maken met prachtige vergezichten. Na een heerlijke wandeling geniet je van een hapje en een drankje in de berghut bij het bergstation terwijl de kinderen spelen in de speeltuin. 

Controleer hier de beschikbaarheid