Residenz Sonnenfeld Top 7 Oostenrijk wintersport accommodatie

Vanuit dit appartement heb je een prachtig uitzicht op het omliggende berglandschap, én de gondel! Appartement Top 7 bevindt zich op de derde verdieping van het appartementencomplex Residenz Sonnenfeld in Neukirchen am Groβvenediger en is op loopafstand van het gezellige dorpscentrum gelegen. Je kunt met 8 personen verblijven in dit appartement. Er zijn twee slaapkamers met 2-persoonsbed, de (slaap-)bank in de woonkamer kun je ombouwen tot 2-persoonsbed en er is een slaapkamer met twee stapelbedden. De woonkamer bestaat uit een riante open keuken, typisch Oostenrijkse eethoek en comfortabele zithoek. De eettafel staat in de grote erker, dat betekend eten met een uitzicht! Via de openslaande deuren kom je op het royale, zuidelijk gelegen terras en als kers op de taart kun je genieten van je eigen sauna tijdens je vakantie.
 
In de winter biedt appartement Sonnenfeld Top 7 alles wat een ontspannen wintersport vraagt. De skilift van skigebied Wildkogel Arena ligt op loopafstand van het appartement en met de auto of de gratis skibus zijn ook de twee omliggende, grotere skigebieden de Kitzbüheler Alpen en de Zillertal Arena makkelijk te bereiken. Laat je spieren ontspannen in de sauna van het appartement zodat je de volgende dag weer fris en fruitig op de latten kunt staan! De auto kun je sneeuwvrij parkeren in de gezamenlijke parkeergarage onder het appartementencomplex.
 
In de zomer geniet je van het prachtige landschap vanaf het grote, zuidelijk gelegen terras of het kleinere balkon op het zuid/westen. Zie jij jezelf al zitten met een kopje thee/koffie? Beter kun je de dag niet beginnen. Vanuit appartement Sonnenfeld Top 7 kun je allerlei (gratis) zomerse activiteiten ondernemen met de inbegrepen ‘Nationalpark Sommercard’. Neem bijvoorbeeld de skilift naar de top van de berg om prachtige wandelingen te maken, of spring op de Pinzgauer Lokalbahn om één van de omliggende dorpjes te bezoeken of een dagtrip naar Zell am See te maken. 

Controleer hier de beschikbaarheid